Biografie

Roberto Tan is in Noord Nederland geen onbekende meer.
Met een berg (live) ervaring op zak werkt hij al jaren aan zijn muzikale carrière. Waar de jonge Tan zich vaak liet beïnvloeden door zijn ideeën over hoe zijn muziek “moest” zijn is dat nu anders. Hij laat zich gaan in zijn eigen muziek. Geen kaders meer, alles op gevoel en niet denkend over een eventuele mening van anderen. Met deze mindstate is hij comfortabeler dan ooit te voren.

In aanloop naar de nieuwe EP van Roberto Tan die binnenkort uitkomt, bracht hij op 17 februari zijn nieuwe single + videoclip ‘Te Laat’ met Jan Dulles (bekend van de 3Js) uit.
In ‘Te Laat’ beschrijft Tan de angsten in een relatie tussen een man en vrouw. Maar hij vond dat het refrein dusdanig ingezongen moest worden dat het gevoel écht binnenkomt bij de luisteraar. En wie kan dat beter dan 1 van Nederlands beste zangers: Jan Dulles.
Toen Tan het eenmaal voor elkaar had dat Dulles het liedje te horen kreeg was deze gelijk om. Er werd een gezamenlijke studiosessie ingepland met Dulles, Tan en producer Jeroen Russchen en ‘Te Laat’ was daar.

Met een vers contract op zak bij Kraantje Pappie’s label Bankpioniers en de producties van alleskunner Jeroen Russchen achter hem, is Roberto Tan een naam die we komend jaar door het hele land terug gaan zien.

 

Perskit Roberto Tan downloaden

 

 

Volg Roberto Tan op